Blogger Template by Blogcrowds

Participanţi: Eu şi Roman

Locul de întâlnire a fost apartamentul de lângă râul Bega alcătuit din mult spaţiu liber, pereţi cu motive florale, o lampă şi alte câteva obiecte pe care încă nu le-am identificat. Dacă privirea ta alunecă spre ferestrele apartamentului poţi vedea catedrala gotică din piaţa Traian şi imediat lângă ea, aparent în conjuncţie, coşul Centralei Electrice de Termoficare din Timişoara.

La începutul întâlnirii am vorbit sumar despre starea de vis, ce se întâmplă cu conştiinţa atunci când părăseşte corpul fizic, care sunt posibilităţiile sale de expresie. Eu şi Roman am citit fiecare din carneţele proprii un vis recent şi am încercat să descifrăm simbolismul lor. Aceasta va fi o practică curentă a seminariilor, aşadar îi voi încuraja pe participanţi să îşi formeze un astfel de carneţel şi să noteze visele cât mai fidel cu putinţă. Roman, alegând să fie o zodie de apă, şi să desfăşoare multă activitate în starea de vis ar fi foarte câştigat dacă ar urma acest exerciţiu. Acesta este şi prima "temă de casă".

În faza următoare am citit ceea ce a spus Jane Roberts despre Seth, experienţele sale subiective şi contextul în care a fost creat materialul Seth. Am mai citit cuvintele lui Seth, prin care a transmis scopul pentru care oferă o cunoaştere ce este ÎNCORPORATĂ în fiecare entitate. Fiecare avem acces la ea, iar Seth nu este un superman spiritual, un guru cosmic ce oferă în mod ingenios şi elegant cunoştere umanităţii neştiutoare. A urmat un moment interesant, în care în timp ce citeam cuvintele lui Seth 2, viitorul Seth, în timp ce ele păreau foarte îndepărtate de rasa umană, mi-a venit o poftă mare de a râde. Apreciam mult "turul de forţă" dat de Seth 2, eram mare, imens şi simţeam că pot continua a citi până adânc în noapte. Din când în când mă uitam la ochii lui Roman, ochi cufundaţi în sine.

Îmi dau seama că realitatea lui Seth este îndepărtată de realitatea experimentată în mod imediat, în vieţile "obişnuite", şi că există suficiente considerente practice. Că astfel de cunoaştere fiind prezentată într-un mod direct, aşa cum intenţionez să o prezint eu, aparent şi-ar pierde din caracterul transcendent. Aşa cum există realităţi în realităţi şi Dumnezei în Dumnezei la fel realitatea aceastei cunoaşteri INERENTĂ entităţii-sufletului, va încorpora viaţa "obişnuită".  Probabil că studiindu-l pe Seth unii indivizi nu vor experimenta o revelaţie, pot să spun din proprie experienţă că se va produce o trezire constantă, o încorporare a cât mai multor aspecte ale realităţii. 

Revenind la cum a decurs întâlnirea. După ce o bucată de timp am citit intens, fiind amorţiţi de atâta stat pe podea, am practicat câteva forme dinamice din Tai Chi. În mare, acestea sunt folosite pentru a "aspira" energie şi în mod particular pentru a trata anumite afecţiuni. Perioada zilei a fost şi ea bine aleasă, perioadă YANG, între 23-1, în aceasta producându-se o creştere a energiei în corp. La fel, formele dinamice vor fi o practică curentă şi în unele zile, la cererea participanţilor le voi arăta şi secvenţa de 24 din Tai Chi.

Pe viitor vom practica şi anumite meditaţii pentru a ne obişnui cu stări alterate ale conştiinţei şi pentru a aduce mai multă energie în corp.

La următorul seminar, ce se va ţine tot vineri de la 21:30, vor fi proiectate câteva materiale video ce sunt sigur că vor provoca câteva reacţii deosebite. De asemenea, probabil că voi vorbi mai mult despre noul "shift in consciousness" şi vom vedea care sunt direcţiile în care să mergem. 

Oricine este receptiv la astfel de informaţii şi doreşte să participe este binevenit cu multă voioşie. 

Un scop suplimentar al acestor seminarii este ca fiecare individ să îşi dezvolte abilităţi specifice, şi în cadrul întâlnirilor să fie creativ şi experimental. 

Pentru moment atât, sayonara folks.

0 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire