Blogger Template by Blogcrowds

Seth, (clasa ESP, 6-11-74):

Rich a spus :” Aşadar, practic vorbind, dacă îmi doresc o casă frumoasă, haine atrăgătoare, o maşină şic, etc, şi dacă îmi satisfac aceste dorinţe, atunci într-un fel sau altul acţionez pentru a ameliora o situaţie viitoare asemănătoare cu cea care există acum în India, în care oamenii mor de foame. Aşa este?”

Seth Răspunde: Chiar şi eu am probleme în a urmări raţionamentul tău.

Rich continuă: “Păi, fiind spontan, oricând spontaneitatea mea se manifestă – dacă sunt spontan, atunci automat şi în mod natural ajut lumea din care fac parte.”

Seth Răspunde: Într-adevăr asta faci!

Rich Continuă: “În regulă, prin urmare dacă spontaneitatea mea mă conduce către – chiar dacă există oameni care mor de foame în India şi ar putea fi trimişi bani pentru a-i hrăni - dacă spontaneitatea mea mă conduce cu adevărat spre a cumpăra o casă frumoasă, o maşină atrăgătoare…”

Seth Răspunde: “ Dacă îi acorzi spontaneităţii tale propria sa libertate, atunci poţi avea cu bucurie orice îţi doreşti. Dar spontaneitatea de asemenea te va îndruma către gânduri de iubire pentru ceilalţi. Te va îndemna să înţelegi că nu îţi poţi jefui planeta şi te va indruma să realizezi că atât timp cât o persoană moare de foame şi tu mori de foame, într-o manieră faţă de care eşti prea ignorant pentru a o vedea.”

0 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire