Blogger Template by Blogcrowds

1. Visele

La un moment dat ne uităm peste unul din visele lui Roman, la sfârşitul căruia a desenat doi copii supranaturali, de formă stelară.  Nişte copii năzdrăvani şi cu rânjet perfid care l-au "dat cu curul în sus" şi s-au lăsat azvârliţi de el. La începutul apariţiei lor în vis, ei erau însoţiţi de un fel de neghiniţă, care a dispărut între "timp".  Partea interesantă a fost când am trecut la vise în care intervin personaje din lumea din starea de trezire sau care au un caracter mai personal. I-am spus lui Roman să nu uite că în unele vieţi ale sale s-a aflat în alt tip relaţie cu persoane apropiate din viaţa sa actuală. 

Apoi, am trecut la un vis de-al meu în care am experimentat foarte puternic partea din mine ce este conectată cu zorii umanităţii, omul agresiv, sălbaticul din junglă, vânătorul, cel ce fură femei. Descrierea visului:

" Ieşit rapid din zona bunicii mele şi mers la primul bloc turn pentru a suna la apartamente şi a acosta femei. Am întrebat dacă e blocul 1, mi s-a răspuns că da şi am ieşit." 

Mai interesant este faptul că în unele vise se inversează rolurile, femeia devine cel care este activ, şi eu sunt cel pasiv:

"Am ajuns într-un dormitor pentru a face sex. Am întâlnit o fată, dar când m-am aşezat peste ea, de fapt ea mă penetra prin spate, era o senzaţie plăcută - plăcerea pe care o ai atunci când te aşezi pe WC pentru a-ţi face satisface nevoile fiziologice- dar după un timp a devenit dureros. Am aşezat-o în faţă pentru a-i pune penisul în gură şi în acel moment fata s-a transformat într-o păpuşă."

Nu consider că unele vise sunt negative şi altele pozitive, sau că nu ar trebui să visez ceva şi în mod sigur nu le privesc dintr-o perspectivă freudiană. Le văd ca experienţe, şi din moment ce le-am experimentat vreau să aflu sensul lor.

2. Convingerile

După cum am mai spus în posturile anterioare, convingerile sunt importante deoarece creează realitatea pe care o experimentezi. Aşadar, mi-am făcut o listă cu convingerile mele "negative", cele care mă împiedică să experimentez mai plin viaţa şi am ajuns la incredibila cifră de 42!. Le-am pus pe blog şi le-am citit fiindcă astfel îmi este mai uşor să le accept. Sigur, convungerile pot fi restrânse, grupate sub o convingere mai atotcuprinzătoare.  Cei care vor veni în viitor la întâlniri vor fi încurajaţi să facă acelaşi lucru.

3. Materialul Seth

La un moment dat, am încercat să ne uităm la câteva filmuleţe de la o sesiune ESP ţinută de Jane, dar fiindcă calculatorul nu avea codecuri potrivite nu am reuşit să le vedem. Uneori Seth sau alte esenţe energetice personalizate nu se arată prea uşor.

O să le postez aici, recomandându-le cititorilor să fie mai degrabă atenţi la cuvintele, la incredibila vitalitate ce se află în spatele vocii lui Jane şi nu neapărat la cadrul în care se desfăşoară întâlnirile, persoanele din jurul ei, aspectul fizic a lui Jane, mimica feţei sale, mişcările corpului. Deoarece hei, ea se află în transă :D.

0 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire