Blogger Template by Blogcrowds

Despre moarte

O femeie tânără, pe nume Cora, a participat la cursurile ESP (percepţii extrasenzoriale) ţinute de Jane. Ea are boala Hodkin şi a citit “Natura Realităţii Personale”. Întreaga discuţie a fost foarte revelatoare, Seth înlăturând credinţele obişnuite cu privire la moarte şi muribunzi.

Următoarele fragmente sunt doar un mică parte din material, deoarece volumul de informaţii este prea mare pentru a fi scris manual. Celor interesaţi le sugerez să citească întregul capitol.

Din cartea “Conversaţii cu Seth”, Volumul II, Capitolul 11, autor Susan Watkins.

“Acum, am câteva cuvinte pe care vreau să le transmit unor persoane şi în primul rând”, a spus Seth aplecându-se spre Cora, “vă urez bun venit”, iar ţie îţi atrag atenţa asupra faptului că te-ai prezentat în faţa noastră ca o tânără femeie bolnavă. Cu ajutorul primelor cuvinte pe care le-ai rostit te-ai identifcat cu o persoană care are o boală. Imaginea ta de sine este prea asemănătoare bolii, boală care deţine un nume ce i-a fost oferit.

“ACUM ASCULTĂ-MĂ” a tunat Seth, vocea sa bubuind în ferestre. “Tu ai propriul tău nume – exprimă-l prin bucuria propriei existenţe! Iar dacă vrei să trăieşti în vitalitate şi bucurie, atunci numele tău este mai important decât orice nume al oricărui grup de simptome, deoarece ele nu au tipul de realitate pe care tu o deţii! Iar integritatea ta strălucitoare se identifică cu tine; aşadar acceptă vitalitatea propriei existenţe ce ţi-a fost oferită în acest spaţiu şi timp, şi nu accepta numele unei boli prin care se pare că îţi pierzi identitatea şi puterea. Nu fi cuprinsă de frică în faţa vocabularului! Integritatea, frumuseţea şi puterea ta sunt cele care te individualizează aici, şi la fel va fi tot timpul. Aşadar, nu fi nefericită! Uită gândurile despre tragedii şi manifestă vitalitatea propriei existenţe!”

“Acum, dacă decizi să părăseşti această lume, atunci acesta este dreptul tău, aşadar pleacă în bucurie şi vitalitate” i-a spus Seth lui Cora. “Dar pleacă fiindcă ştii că tu ai ales să pleci şi nu ca o victimă a unei boli care a primit un nume. Dacă ai hotărât că vrei să trăieşti, atunci trăieşte în plină glorie şi putere, dar ia o decizie şi nu te victimiza.”

“Dacă vrei să mori, de ce vrei să faci acest lucru? Cunoaşte motivele şi pleacă fiindcă te-ai hotărât, pleacă fiind puternică şi plină de vitalitate, luând decizii proprii – dar nu ca şi o victimă, nu în tragedie şi nu bolnavă.”

“Dacă te-ai hotărât să trăieşti, atunci spune-ţi că vrei să trăieşti şi cunoaşte motivele, iar corpul tău se va repara prin bucurie şi glorie, “ a adăugat Seth. “NU eşti o victimă!”

0 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire