Blogger Template by Blogcrowds

UNU: Mă voi aprecia pe mine însumi, caracteristicile mele, aptitudinile mele, preferinţele si aversiunile mele, înclinaţiile şi resentimentele mele, înţelegând că acestea formează individualitatea mea unică. Ele mi-au fost date dintr-un motiv anume.

DOI: Voi aproba şi mă voi bucura de realizările mele şi voi fi la fel de hotărât în a le înregistra – la fel de riguros în a mi le aminti – pe cât am fost totdeauna în a-mi reaminti şi enumera eşecurile sau lipsa realizăriilor.

TREI: Îmi voi reaminti că trăiesc într-un cadrul creativ de existenţă. De aceea, posibilităţiile, potenţialul, miracolele aparente şi spontaneitatea exuberantă a Cadrului 2 vor fi prezente în mintea mea, astfel încât porţile către o existenţă creativă să fie deschise.

PATRU: Voi înţelege că viitorul este o probabilitate. Exprimat în termeni uzuali, acolo nu există încă nimic. Este un teritoriu virgin, semănat cu emoţiile şi gândurile mele din prezent. Prin urmare, voi planta realizări şi succese şi voi face acest lucru reamintindu-mi că nimic nu poate exista în viitor DIN CE NU DORESC SĂ SE AFLE ACOLO.

0 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire