Blogger Template by Blogcrowds

“Timpul psihologic, după cum des am spus, este foarte asemănător mediului în care trăiesc şi în care şi voi trăiţi, dar în mod inconştient.

Experimentarea timpului psihologic şi o continuă familiarizare cu el vă va spune mult mai mult despre realităţiile fundamentale ale existenţei decât vă pot spune cuvintele.

În prima fază moartea pare a fi asemănătoare timpului psihologic… Folosirea timpului psihologic va face ca experienţa morţii să fie mai puţin înspăimântătoare. Deja veţi fi învăţat să recunoaşteţi prezentul nelimitat aşa cum este el în realitate, şi ego-ul conştient nu va fi atât de confuz sau tulburat de către percepţia bruscă care apare. 

Chiar înainte de experienţa morţii veţi percepe prezentul nelimitat, sau absenţa timpului. Acest lucru se întâmplă deoarece ego-ul este legat de trecutul său astfel încât îl vede cum iese la suprafaţă.

El posedă abilitatea de a vedea ce va veni, vorba vine, dar atât timp cât ego-ul înspăimântat deţine controlul el va alege să vadă doar o porţiune din ceea ce este posibil, şi înainte de momentul morţii de obicei alege să se ascundă în trecut.” 

Sesiunea 48

0 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire