Blogger Template by Blogcrowds

Zone ale conştiinţei

M-am gandit sa asez pe ecran o prezentare a catorva stari extinse ale constiintei si regiunile în care ea se proiecteaza. Ele sunt un rezumat al celor descrise de Seth. De asemenea, sub ele voi descrie starile în care intru eu. Exista conexiuni între aceste zone ale constiintei, un dute-vino constant, o mobilitate extraordinara. Delimitarile sunt formulate doar in scopuri “didactice”.

A1a - creativitate sporita, concentrare, studiu, reimprospatare, odihna, meditatie

A1b - probabilitati de grup si de masa, chestiuni rasiale, mersul civilizatiilor

A1c – mobilitate sporita, o mai mare “indepartare” de legile fizice

A2 – reincarnari, relatii, convingeri

A3 - chestiuni de masa, istorii geografice, informatii despre rase, istoria animalelor, straturile de petrol si de gaz

A4 – regiune unde ideile si conceptele pot fi în mod direct percepute desi reprezentarile lor nu apar in prezenta realitate fizica pe care o cunoasteti, accesat in timpul somnului, sursa civilizatiilor, sursa conversiilor personale

A5- raraeori atinsa, o zona de întalnire în care personalitatiile din orice perioada istorica, regiune sau sistem probabil pot comunica intre ele in termeni clari, intelesi de toti,  absenta timpului, pot aparea experiente în afara corpului, interactiune cu Vorbitorii care se infatiseaza sub forma de ingeri, zei, discipoli, etc. 

Eu intru în A1a destul de des (cand sunt foarte concentrat într-o actiune), în A1b ma proiectez uneori, atunci cand doresc sa aflu chestiuni de masa (în ultimul timp, simt ca înteleg ce înseamna S.U.A., conexiunile acesteia cu Roma antica, ce face ca o natiune sa fie o superputere, diferentele între rase si civilizatii- orient/occident, începuturile unor civilizatii) si în special ma intereseaza A2 (modul în care convingerile mele imi formeaza realitatea si interactiunile subtile dintre oameni).

4 comentarii:

PUR ŞI SIMPLU EŞTI SPECIAL ŞI SPER SĂ AFLI ASTA ŞI DE LA MINE, DACĂ A SOSIT MOMENTUL POTRIVIT. IMEDIAT VOI CONSTATA DACĂ REUŞESC SĂ COMUNIC CU TINE PRIN COMENTARII.

28 decembrie 2009 la 13:33  

A

28 decembrie 2009 la 13:34  

Nu ştiu când, şi dacă, va ajunge la tine mesajul acesta, prin care te invit la Sebeş - Alba. Eu sunt un copil indigo bătrân şi poate că de aia îmi place stilul tău de cristal. Se pare că unele energii mă trag spre Timişoara dar mai aştept confirmări. Vom vedea ce va fi. Oricum, îţi doresc nu numai un "An Nou" mai făinuţ ca ceilalţi, ci şi o veşnicie plăcut ascendentă. Cu drag.

28 decembrie 2009 la 13:47  

Hei, ceau Adriana. A ajuns mesajul in sfarsit, sa vedem cat ii va lua pana ajunge la tine. Putem vorbi pe messanger, sau pe mail, adresa mea este mace_etc@yahoo.com. Ultima perioada din viata mea a fost agitata. Stilul este a lui Seth, eu traduc, dar recent m-am pus sa scriu o carte, este in constructie, iti trimit din ea daca vrei. As veni in Sebes, si in general in orice loc pentru ca imi place sa calatoresc. Vedem, vorbim. Sper sa ajunga msg-ul.

1 februarie 2010 la 15:36  

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire