Blogger Template by Blogcrowds

Mesaj de reîntoarcere

Ce s-a mai întâmplat? În ultimele 2 săptămâni am mai revizuit încă o dată Seth Vorbeşte, iar chiar în momentul acesta, eu şi cu un prieten încercăm să îl mai cizelăm puţin, să îl facem mai complet. Apropiindu-te de o versiune "finală" observi cât de importante sunt micile modificări.

Ce mi-aş dori de la cititorii acestui blog? Aş vrea ca orice persoană care are timp, energie, dorinţă să se uite peste traducere şi să îmi dea feedback. Mai exact, să citească atent materialul şi să îmi spună orice nu pare la locul lui, orice incongruenţe, cuvinte nepotrivite, etc. Vom vorbi mai în detaliu în particular şi tot atunci o să vă dau manuscrisul. Chiar doresc ca această traducere să fie instructivă, uşor de citit şi revelatoare. Într-adevăr, revizuirea materialului implică ceva muncă, dar sunt convins că ea se va asemăna mai mult jocului, a unui joc cu cuvintele, cu ideile, cu tine.

Bun, cum mă puteţi contacta? Ori pe mail, la oprea_alexandru_nicolae@yahoo.com sau pe id-ul de mess oprea_alexandru_nicolae. Ştiu că sunt deja afişate, dar le rescriu aici.

M-am ferit să vorbesc eu, mult timp lăsând materialul să vorbească şi încercând să merg singur pe potecă, dar acum îmi dau seama că de fapt poteca este o strădanie cooperativă, iar acest material într-adevăr aparţine tuturor.

Traducerile de la Evenimente de masă în curând vor continua să apară. Pentru ceva timp o să las acest mesaj în prim plan (ca ultimă postare a blogului) pentru a fi mai vizibil, iar orice traduceri din Evenimente de Masă vor apărea sub el.

0 comentarii:

Postare mai nouă Postare mai veche Pagina de pornire